Dine indkøb00,00 DKK

0


Handelsebetingelser og persondatapolitik  


Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
exclusivewhisky.dk
CVR: 37051454
Adresse: Vestergade 9, 8850 Bjerringbro
E-mail: contact@exclusivewhisky.dk
Tlf.nr.: 60568850
Etableringsår: 2015
Ejer: Per Lovring
 
Priser
Hos exclusivewhisky.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
 
Betaling
exclusivewhisky.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK/danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
 
Levering
exclusivewhisky.dk tilstræber, at ordrer indgået inden kl. 09.00 sendes samme dag på hverdage eller førstkommende hverdag, hvis ordren er indgået i en weekend/på en helligdag. Ordrer modtaget efter kl. 09.00 sendes næstkommende hverdag. Alle fragtfri varer sendes med DAO til nærmeste DAO-pakkeshop. Levering til nærmeste GLS-pakkeshop eller nærmeste PostNord-pakkeshop kan vælges, og der sker automatisk beregning af fragtprisen.
 
Reklamationsret
Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Du skal reklamere i ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen.
exclusivewhisky.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, såfremt fejlen kan konstateres.
 
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
exclusivewhisky.dk 
Vestergade 9
8850 Bjerringbro

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
 
Refusion
Ved refusion bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller i anden elektronisk form, da det ikke er personfølsomme oplysninger. Oplysninger vil desuden kun blive anvendt ifm. refusionen. 
 
Fortrydelsesret
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag du:
- modtager ordren.
- får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer bestilt i én ordre, hvor varerne leveres enkeltvis eller i flere omgange.
- får det sidste parti eller del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af en vare, som består af flere partier/dele.
- får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv dække.
Inden 30 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give besked om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr. mail på contact@exclusivewhisky.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse om fortrydelsen.
 
Varer undtaget fortrydelsesretten
- forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen
- udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. Herunder smagningsarrangementer.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnereing er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig ind.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering, til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, returnerer vi det beløb, som du har indbetalt til os.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi vil tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Alkohol
Iflg. dansk lovgivning skal personen være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os retten til i tvivlstilfælde at bede om fremvisning af gyldigt billede-ID som aldersdokumentation. 
 

Persondatapolitik og cookies

Oplysninger
For at du kan købe varer hos os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Alle data behandles iht. persondataloven.
 
Opbevaring
Personoplysningerne registreres hos exclusivewhisky.dk og opbevares i 5 år regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne gemmes iht. bogføringslovens $ 10.
Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende med det formål at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og i henhold til dine rettigheder som bruger. 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet kan ikke garanteres. Der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk, hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondataoplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os ret til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Hvem har adgang
Marianne Glargaard og Per Lovring har for exclusivewhisky.dk adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.exclusivewhisky.dk er indehaver Per Lovring.

Tredjemand
Oplysninger afgivet til www.exclusivewhisky.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Anmeldersite
Exclusivewhisky.dk anvender Trustpilot som anmeldersite, og dine oplysninger vil dermed komme Trustpilot i hænde, såfremt du vælger at vurdere os.
 
Indsigelse og indsigt
Som registreret hos exclusivewhisky.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtigede, slettede eller blokerede. Disse rettigheder har du iflg. persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til exclusivewhisky.dk på e-mail contact@exclusivewhisky.dk. 
 
Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Per Lovring hos exclusivewhisky.dk.
Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du ved køb over kr. 800,- indgive klage til Forbrugerklagenævnet (også kaldet Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen), Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf.: 41 71 50 00 eller på mailadressen kfst@kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se evt. mere på www.forbrug.dk.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens $58, stk.1. Link til Online Dispute Resolution
 
Tvist
Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.
 
Cookies
En cookie er en lille datafil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende siden, som du har besøgt. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.
Det er kun det website, der har placeret cookien på din harddisk, der kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke indeholde vira eller lignende, der kan at gøre skade på din computer.
Læs evt. mere om cookies på www.cookiecentral.com
På www.exclusivewhisky.dk anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, så din oplevelse som kunde kan blive så god som muligt. En teknisk funktionalitet, der kan huske dine indstillinger.
Cookies kan slettes/blokeres vha. http://minecookies.org/cookiehandtering.